Prigrizki za druženja

Da ob večernih druženjih ne postrežemo samo čips in smoki, smo za vas pripravili nabor jedi, s katerimi boste gotovo nahranili in navdušili svoje goste in s tem popestrili vaš večer.

Druženje ustvarja spomine in spomini so tisti, ki nas navdihujejo. Za druženje, ki bo ustvarilo nepozabni spomin je recept povsem enostaven. Dobra družba in dobra hrana, kajne? Za dobro družbo lahko poskrbite sami, za dobro hrano pa vam pridemo naproti.

Mini prigrizki, hladne predjedi, klasične jedi za druženja, torte, sladice in zanimive pijače, pa tudi prave tuje specialitete, s katerimi navdušujejo izven naših meja. S čim boste navdušili izbrano družbo?

Na našem kulinaričnem portalu lahko najdete kreativne in zanimive recepte za marsikatero priložnost druženja. Bodisi rojstnodnevno zabavo, piknik s prijatelji, poslovno kosilo, s katerim bi radi sami navdušili svoje poslovne partnerje, različna osebna obeležja, pa tudi za povsem vsakodnevna druženja, ko bi radi pripravili okusno hrano, ob kateri boste posedeli s svojimi prijatelji ali družino.

Glavne jedi:

 1. Namaz iz leče in bučk
 2. Humus
 3. Tatarski biftek malo drugače
 4. Lososov namaz
 5. Jagode s sivko na žaru
 6. Flips s čokolado in čilijem
 7. Mafini z baziliko in slanino
 8. Malinova sladica v kozarcu
 9. Čokoladni piškoti z mandlji
 10. Vanilijevi rogljički

Pijača:

 1. Kavni punč z mandlji
 2. Kuhano vino s penino
 3. Ingverjeva voda
 4. Brezalkoholni koktajl Hugo
 5. Brezalkoholni koktajl Mojito