Recepti.net

O portalu

Portal Recepti.net združuje ljubitelje različnih vrst kulinaričnega razvajanja in ponuja recepte za vse kuharje, tako tiste manj, kot tiste bolj izkušene. Uporabnikom želimo ponuditi raznovrstne recepte različnih svetovnih kuhinj, drobne skrivnosti za še boljšo pripravo jedi ter odlične kulinarične ideje za vse priložnosti.

KULINARIČNO ZGODBO SMO PRIČELI LJUBITELJI KUHANJA

Kulinarično zgodbo smo pričeli ustvarjati pred nekaj leti, ko smo v različnih internetnih skupinah posamezniki vztrajno delili preverjene recepte za kuhanje. Se z njimi pohvalili, večkrat povprašali za nasvet in poiskali idejo za nov kuharski eksperiment.

SOUSTVARJAJTE Z NAMI IN DELITE SVOJE RECEPTE

Ker smo si vedno želeli povezati ljubiteljske in amaterske kuharje ter jih povabiti k soustvarjanju skupne zgodbe, smo se opogumili in vzpostavili spletno stran Recepti.net. Spletna stran je namenjen vsem, saj jo skupaj tudi ustvarjamo. Poleg receptov, ki jih že lahko najdete na naši spletni strani, se namreč iskreno veselimo vsakega vašega novega recepta. Le to je način, da bomo ideje med seboj povezali, se naučili nekaj novega, in konec koncev vsakič znova uspešno razvajali svoje najdražje.

Veseli bomo vsakega vašega prispevka, ideje in komentarja.