Recepti.net

Kontakt

Recepti.net je spletna stran, ki smo jo vzpostavili ljubitelji kuhanja. Kulinarika je nekaj kar nas združuje, veseli in povezuje. Naš cilj je povezati skupnost ljubiteljev kuhanja in z deljenjem izvirnih receptov ponuditi nove ideje vsem tistim, ki radi primejo za kuhalnico. Vabljeni, da z nami delite svoje ideje in nove recepte ter tako obogatite našo zakladnico okusov.

Recepti.net
Upravitelj spletnega mesta: Zero Stress Media d.o.o.
Naslov: Prežihova 17, 8250 Brežice
Telefon: +386 (40) 903 424

Spletna stran: www.recepti.net
E-naslov: info@recepti.net

Izvajalec spletne rešitve:
Tehnična zasnova: Frekvenca spleta

Oglaševanje

Omogočamo vam edinstveno priložnost za ciljno oglaševanje na našem kulinaričnem portalu Recepti.net, ki ga vsak dan obiskuje več uporabnikov. Tako tistih, ki iščejo hiter nasvet za dnevni recept, kot tistih, ki se na naš portal redno vračajo in skupaj z nami gradijo kulinarično skupnost. Hrana namreč povezuje vse.

Naši sodelavci skrbijo za to, da se novi recepti in kulinarične vsebine dnevno dodajajo na portal, kar obiskovalcem vsak dan znova daje priložnost kreativnega kulinaričnega raziskovanja, kar opažamo tudi na daljšem času, ki ga uporabniki preživijo na našem portalu. Tehnična, slogovna in vsebinska doslednost pa nam omogočajo dobro vidnost na iskalnikih in prisotnost na socialnih omrežjih.

Bi želeli oglaševati na našem portalu? Kontaktirajte nas.