Recepti.net

Splošni pogoji poslovanja in uporabe

1. Za podatke, ki so na voljo na spletnih straneh Recepti.net, ni nobenega jamstva, da so pravilni, natančni ali uporabni. Uporabnik jih uporablja na lastno odgovornost.

2. Recepti in komentarji uporabnikov so njihova odgovornost, medtem ko Recepti.net ne odgovarja pa za njihovo vsebino, temveč nudi le servis za pretok teh informacij.

3. Izvajalec servisa Recepti.net niti druge povezane pravne in fizične osebe ne odgovarjajo za posredno ali neposredno škodo, ki bi jo naročnik utrpel zaradi tehničnih težav ali prekinitev delovanja strani ali napake v njihovi vsebini.

4. Izvajalec servisa Recepti.net ni odgovoren za neposredno ali posredno škodo, ki bi nastala zaradi napake na naročnikovi strojni in programski opremi.

5. Uporabnik lahko uporablja podatke na spletnem portalu Recepti.net le za lastne osebne ali poslovne namene, ni pa jih dovoljeno distribuirati naprej brez pisnega soglasja izvajalcev servisa.

6. Član Recepti.net se strinja, da se lahko njegovi prispevki uporabijo za promocijo v različnih medijih.

7. Upravitelj portala ima pravico brez opozorila izbrisati prispevke, ki so žaljivi, kršijo avtorske pravice ali imajo naravo reklamnega sporočila.

ČLANSTVO NA PORTALU RECEPTI.NET

1. Članstvo na portalu Recepti.net je brezplačno.

2. Članstvo je pogoj za oddajanje prispevkov in komentiranje.

3. Uporabniško ime in geslo nista prenosljiva, naročnik pa ju lahko uporablja na različnih računalnikih.

4. Član, ki je prispeval recepte in druga gradiva, ne more zahtevati umika svojih zapisov.

5. Uredništvo si pridržuje pravico do odločitve o blokadi pisanja člana ali izbrisa. Člani, ki se prijavijo le za namene neodobrenega komercialnega oglaševanja na forumih, se izbrišejo ali blokirajo brez opozorila.

6. Član je dolžan ob vpisu napisati svoje prave podatke.

PRAVILA POŠILJANJA RECEPTOV

1. Recept ne sme biti dobesedno prepisan iz knjige, revije ali drugega medija. Avtorji so vključno z avtorsko odgovornostjo odgovorni za vsebino, ki jo pošiljajo.

2. Član Recepti.net se strinja, da lahko izvajalci servisa njegove prispevke uporabijo za svojo promocijo v različnih medijih.

3. Z oddajo recepta uporabnik dovoli objavo na straneh Recepti.net za neomejen čas.